Wouter Princen

Thomas van Boekel

Thomas van Boekel

“Ik werk sinds augustus 2018 bij Kantoor Princen als bouwkundig tekenaar. Tijdens de eerste drie jaar heb ik mijn werkzaamheden gecombineerd met een duale hbo-opleiding bouwkunde. Kantoor Princen heeft mij de mogelijkheid geboden om tijdens het studeren al zoveel mogelijk praktijkervaringen op te doen, wat ik enorm waardeer. In de augustus 2021 heb ik mijn opleiding bouwkunde afgerond en ben ik volledig werkzaam voor het bedrijf.

Kantoor Princen is een hecht team. We werken hard, maar maken ook ruimte voor een gezellig gesprek. Samen met collega’s is het bij ieder project weer een uitdaging om de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk te verwerken in het ontwerp. We hebben allemaal de drive om te zorgen dat de opdrachtgever met een tevreden gevoel het kantoor verlaat. Doordat we werken in een open kantoorruimte is iedereen nauw betrokken bij elkaars project.

Het leukste aan mijn vak vind ik het moment waarop een vergunning wordt verleend voor een project. Daaraan is vaak een lang traject voorafgegaan, met veel overlegmomenten en veel uitzoekwerk. Als het dan lukt om het zo te mogen bouwen zoals we het voor ogen hebben, is dat een geweldige mijlpaal; zowel voor de opdrachtgever als voor ons. Als ik na de oplevering langs een gebouw of woning rijd is het altijd erg interessant om te zien hoe het project is gerealiseerd.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang eens per kwartaal een nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuwe projecten.