Wouter Princen

Thomas van Boekel

Thomas van Boekel

“Ik werk sinds augustus 2018 bij Kantoor Princen en zit momenteel in de afrondende fase van de duale hbo-opleiding Bouwkunde. Kantoor Princen biedt mij de mogelijkheid om tijdens het studeren al zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen, wat ik enorm waardeer. Het is mijn taak om projecten bouwkundig uit te werken. We werken in een open kantoorruimte, waardoor we elkaar makkelijk vragen kunnen stellen en projecten vaak worden besproken.

Kantoor Princen is een hecht team. We werken hard, maar maken ook ruimte voor een gezellig gesprek. We hebben allemaal de drive om te zorgen dat de opdrachtgever met een tevreden gevoel het kantoor verlaat. Ik vind het een uitdaging om de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk in het ontwerp te verwerken.

Het leukste aan mijn vak vind ik het moment waarop een vergunning wordt verleend voor een project. Daaraan is vaak een lang traject voorafgegaan, met veel overlegmomenten en veel uitzoekwerk. Als het dan lukt om het zo te mogen bouwen zoals we het voor ogen hebben, is dat een geweldige mijlpaal; zowel voor de opdrachtgever als voor ons. Als ik na de oplevering langs een gebouw of woning rijd is het altijd erg interessant om te zien hoe het project is gerealiseerd.”