Harm Megens

Harm Megens

“Ik werk sinds maart 2021 parttime en vanaf maart 2023 voor 32 uur in de week bij Kantoor Princen als bouwkundig tekenaar. Momenteel combineer ik mijn werkzaamheden met een duale hbo-opleiding bouwkunde aan het NCOI. Door het werken bij Kantoor Princen kan ik mijn opgedane bouwkundige kennis direct in de praktijk toepassen.

Ik hou me bij Kantoor Princen voornamelijk bezig met het digitaliseren en opzetten van bestaande gebouwen. Daarnaast zorg ik dat de ontwerpen die gemaakt worden door de architecten en ontwerpers binnen ons team bouwkundig worden uitgewerkt.

De projecten bij Kantoor Princen worden vaak van eerste ideevorming tot aan oplevering doorlopen. Hierbij wordt er in teamverband zorgvuldig en regelmatig overleg gepleegd op een informele en prettige manier. Dit maakt het werken bij Kantoor Princen zo leuk. De projecten zijn divers en variëren van particulieren tot bedrijven. Hierdoor is elke project weer anders. Door het professionele en gezellige team verloopt de samenwerking vaak soepel en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dit zorgt ervoor dat we met zijn alle hetzelfde doel na willen steven en dat is een tevreden opdrachtgever.

Het is fijn dat we als kantoor zo veel mogelijk betrokken zijn van eerste schets tot aan het uitwerken van een gebouw. Het leukste aan het vak vind ik de daadwerkelijke uitvoering van gebouwen waar ik aan heb bijgedragen. Het zien van een gerealiseerd gebouw waarbij ik het bouwkundig tekenwerk van heb verzorgd geeft me ontzettend veel voldoening.”