Wij zijn Kantoor Princen, een creatief team

Wie zijn we?

Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim achttien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. Daarnaast spelen we een rol bij bestemmingsplanwijzigingen en de logistiek van bouwprojecten. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: we helpen u graag! Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat een huis of gebouw ‘past’ in de omgeving. Die lijn trekken we binnenshuis door, zodat alles op de goede plek valt.

We hebben ervaring met complexe projecten in stedelijke gebieden, maar realiseren net zo goed een verbouwing in een woonwijk of een nieuw landhuis op een afgelegen locatie. Waar uw huis ook staat of komt te staan: we zorgen ervoor dat het project aansluit op uw wensen. We kunnen u bovendien helpen bij de inrichting van uw interieur.

Kantoor Princen is gevestigd in Ravenstein. Met een team van acht medewerkers werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland.

Kantoor Princen

Maak vrijblijvend kennis

Wilt u een nieuw huis laten bouwen, een bestaande woning verbouwen of een gebouw laten ontwerpen? Dan bent u bij Kantoor Princen aan het juiste adres! Met veel gevoel voor architectuur en de omgeving zien we in ieder project een uitdaging.

Op basis van uw wensen tekenen we uw toekomstige droomproject. We zorgen er vervolgens voor dat het wordt gebouwd conform afspraak. Ook bij de inrichting van uw interieur helpen we u graag. We werken nauw samen met Kavel40, die dezelfde filosofie hanteert als wij. Architectuur en interieur sluiten op die manier naadloos op elkaar aan en zitten bij ons onder één dak.

Nieuwsgierig en wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Dan nodigen we u graag uit op ons kantoor Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek helpen wij u uw wensen concreet te maken en vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Hoe werken we?

Voordat we met bouwtekeningen beginnen, willen we eerst goed achterhalen wat uw wensen en eisen zijn. Welke verwachtingen heeft u van uw droomhuis? Van welke stijl houdt u? Wat móet per se in het ontwerp worden opgenomen? We kunnen goed ‘tussen de regels door’ luisteren. Dat is in onze ogen een ‘must’ om tot een goed ontwerp te komen.

We gaan als het ware als een regisseur te werk: we verkennen uw wensen en de mogelijkheden van de locatie en dragen opties aan. Maar we vinden het ook belangrijk om duidelijk te zijn over wat haalbaar is en wat niet. Niemand heeft er immers wat aan als we luchtkastelen bouwen!

De uitdaging bij ieder project is om u te inspireren, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Dat kan bijvoorbeeld leiden tot een creatieve indeling van de beschikbare ruimte of tot verrassende concepten om uw huis duurzaam te maken.

Als we voor u aan de slag gaan, zetten we op een rij hoe het proces er uitziet: van schets tot de oplevering. We vinden het belangrijk om een duidelijke verwachting te geven van de duur, kosten en verschillende fases van het bouwproject, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Lees hier meer over het proces

Ons team

Martijn van de Coolwijk
Bouwkundig Tekenaar & Projectleider
martijn@kantoorprincen.nl
Janneke Nijs
Modelleur/ontwerper
janneke@kantoorprincen.nl
Susan Burgers
Interieur ontwerper
info@kavel40.nl
Beatrijs La Garde
Interieur ontwerper
info@kavel40.nl
Open solicitatie