Blijf op de hoogte van onze projecten en volg Kantoor Princen op social media

De gemeente Oss start binnenkort met de verkoop van 6 zelfbouwkavels in de gemeente Oss:

https://www.woneninoss.nl/nieuwe-zelfbouwkavels-binnenkort-in-verkoop/

Kantoor Princen heeft ruime ervaring met deze locaties en met de gemeente Oss om uw zo deskundig mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden. Bent u geïnteresseerd in een van deze locaties, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om hier te gaan bouwen, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden in het ontwerp en bouwproces van uw (droom)woning.

Kijk voor meer informatie en contact gegevens op onze website: www.kantoorprincen.nl of neem telefonisch contact op: 0486-412829.

#woneninoss #vrijekavels #architect #bouwprocesbegeleiding #zelfbouw #Oss #kantoorPrincen #kavel40
...

12 0

Afgelopen dinsdag heeft kantoor Princen een interessante presentatie bijgewoond van de gemeente Maashorst met betrekking tot de nieuwe omgevingswet en wet kwaliteitsborging die van kracht zullen zijn op 1 januari 2024. Wij vinden het belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn om jullie ook in het nieuwe jaar te kunnen voorzien van deskundig advies met betrekking tot deze veranderingen.

#omgevingswet #wkb #wetkwaliteitborging #gemeentemaashorst #omgevingsplan #vergunningen
...

8 0

Kantoor Princen is bezig met een mogelijke inbreiding en ontwerp voor dit gemeentelijk monument in Huisseling. Het is een unieke, karakteristieke woonboerderij op een bijzondere locatie. De bijbehorende schuur dateert uit het jaar 1884 en kenmerkt zich door zijn karakteristieke constructie. Heeft u interesse in deze vrijstaande monumentale woonboerderij met twee vrijstaande schuren gesitueerd op een royaal perceel van 1407m² neem dat contact op met @vancasteren_makelaardij.

https://www.funda.nl/koop/huisseling/huis-42226081-hamstraat-2/

#kantoorprincen #vancasterenmakelaardij #monument #renovatie #karakteristiek #woning #woonboerderij #houtengebinten
...

7 0

Het oude monumentale klooster aan de Sint Willibrordusstraat in Berghem wordt momenteel getransformeerd tot appartementen en een praktijk voor fysiotherapie. Het historische pand wordt zorgvuldig gerestaureerd, inclusief het herplaatsen van de monumentale trap. Kantoor Princen heeft het ontwerp en de benodigde omgevingsvergunningen verzorgd.
Naast de zorgvuldige restauratie ligt er ook een focus op duurzaamheid. We kijken enorm uit naar de uitvoering en realisatie van dit bijzondere project.

#Kantoorprincen #ontwerp #monument #herbestemmen #denieuwewaarde #gemeenteOss #duurzaamheid #transformatie #restauratie
...

13 1

Recentelijk heeft ons kantoor een nieuwe look gekregen. Niet alleen de indeling van onze werkplekken, maar ook onze spreekkamer/ presentatieruimte heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. De room-divider zorgt voor een ‘groene’ entree en voor een natuurlijke afscheiding van onze twee nieuwe sta-zit werkplekken.

Het interieur is ontworpen door kavel 40 en gerealiseerd door Roode interieurs en Exclusief Ingericht.

#kantoorprincen #kantoorinrichting #interieur #kavel40 #woodupp #roodeinterieurs #exclusiefingericht
...

8 0

Op maandag 8 mei 2023 begint de verkoop van kavels in Nuland. Als je bent ingeloot voor een kavel en op zoek bent naar een ervaren architect die je kan begeleiden tijdens het ontwerp- en bouwproces, dan kun je terecht bij Kantoor Princen. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomhuis.

https://www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels/bouwkavels-pelgrimsche-hoeve/

#KantoorPrincen #architectuur #zelfbouw #startbouw #ontwerp #duurzaam #bouwen #Kavel40 #lichtplan #bouwbegeleiding
...

7 0

Even voorstellen!

Harm is een welkome aanvulling op ons team, en sinds kort werkzaam als bouwkundig tekenaar. Hij stelt zichzelf even voor:

“Ik ben Harm Megens en werk momenteel bij Kantoor Princen als bouwkundig tekenaar. Naast mijn werkzaamheden volg ik een duale hbo-opleiding bouwkunde. Ik hou me vooral bezig met het digitaliseren en opzetten van bestaande gebouwen. Daarnaast zorg ik dat de ontwerpen die gemaakt worden door de architecten en ontwerpers binnen ons team bouwkundig worden uitgewerkt.
Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op het voetbalveld van Herpina, wat een van mijn grote hobby’s is”.

Wil je meer weten over Harm neem dan ook een kijkje op onze website:

https://kantoorprincen.nl/kantoor/harm-megens/

#bouwkundigtekenaar #bouwkundige #student #duaal #hbo #kantoorprincen #ontwerp #architectuur
...

17 0

Op zoek naar een ervaren bureau voor collectief bouwen? Bij Kantoor Princen ben je aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met particuliere opdrachtgevers in de vorm van CPO projecten. Of je nu een woningbouwproject in een kleine kern of in een randgebied van een dorpskern wilt realiseren, wij staan voor je klaar. Bij ons zien we collectief bouwen als dé kans om de kleine dorpskernen leefbaar te houden voor toekomstige generaties.

#KantoorPrincen #architectuur #zelfbouw #startbouw #CPO #ontwerp #duurzaam #bouwen #Kavel40 #lichtplan #bouwbegeleiding

Start verkoop CPO-kavels Liesdaal, Maren Kessel:
https://www.woneninoss.nl/start-verkoop-cpo-kavels-liesdaal-19-april/
...

3 0