Blijf op de hoogte van onze projecten en volg Kantoor Princen op social media

Goed nieuws! De vergunning voor deze prachtige villa is verleend!

Het schuurachtige ontwerp past perfect bij de landelijke setting waarin het huis staat. De verticale gevelstructuur geeft een moderne touch hieraan.

We zijn momenteel druk bezig met Bas Basten Aannemersbedrijf om alles voor te bereiden. Tijdens het proces zullen wij een actieve rol nemen in de esthetische begeleiding.

We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

#kantoorprincen #SROM #kantoor #villa #nieuwbouw #architectuur #architect #uitwerking #landelijk #schuur #modern #uitvoering #bouwbegeleiding #bouwprocesbegeleiding #ontwerp
...

17 0

Verbouwing en uitbreiding van de Bierbrouwerij te Oijen. Hiervoor heeft kantoor Princen het ontwerp en de bouwvoorbereiding mogen verzorgen.

Het ontwerp heeft een landelijke uitstraling met moderne elementen. Het nieuwe gedeelte met zijn kenmerkend houten spant is voorzien van veel glas ten behoeve van de ruimtelijkheid en uitzicht naar het omliggende terrein en het terras. De uitbreiding is ontworpen als een schuurachtig volume wat refereert naar de typologie van de omgeving.

Wij kijken uit naar de uitvoering en zijn ervan overtuigd dat er na voltooiing een prachtige locatie is ontstaan waar iedereen kan genieten van de ervaring van @bierbrouwerij_oijen.

De eerste ontwikkelingen voor de bouw zijn reeds gestart door @object.z.

Wij zijn trots dat we een bijdrage hieraan hebben mogen leveren! We wensen het team van de bierbrouwerij veel succes met de bouw!

#kantoorprincen #kantoor #horeca #bierbrouwerij #landelijk #bier #brouwerij #oijen #architect #ontwerp #terras #bouwprocesbegeleiding #uitbreiding #verbouwing #modern #bierbrouwerijoijen
...

34 1

Binnenkort wordt gestart met de uitvoering van deze prachtige landelijke woning in het buitengebied van Berghem in de gemeente Oss. Uitgangspunten voor deze woning zijn de zichtlijnen naar het achterliggende gebied en de landelijke vormgeving.

Door de lage gootlijnen en de flinke kap zorgt dit voor een duidelijk en helder volume. De woning is ontwerpen in metselwerk met houten gevelbekleding als accenten en afgedekt met een rieten kap. Door alle functies onder één kap te plaatsen is deze woning zo ontworpen zodat deze naadloos aansluit bij de omgeving.

We kijken uit naar de uitvoering!

#kantoorprincen #kavel40 #zelfbouw #landelijk #buitengebied #riet #uitzicht #nieuwbouw #villa #gemeenteoss #duurzamheid #allesondereenkap #daklandschap
...

15 0

Na een week heerlijk vrij te zijn geweest en tijd te hebben doorgebracht met familie en vrienden is het team van Kantoor Princen weer helemaal opgeladen en klaar om weer door te bouwen aan de toekomst.

We gaan verder met alle mooie projecten waar we al mee gestart zijn en kijken uit naar de nieuwe uitdagingen die ons in 2024 gaat brengen.

Namens ons hele team wensen wij al onze opdrachtgevers en partners een gezond en inspirerend 2024 toe!

#gelukkignieuwjaar #newyear #kantoorPrincen #inspiratie #kavel40 #sterk #nieuwbouw #verbouw
...

14 1

De omgevingsvergunning voor deze eigentijdse woning in Cuijk is onlangs verleend. De eenduidige hoofdvorm is voorzien van moderne elementen met grote openingen. Dit in combinatie met het lichtkleurige metselwerk, geeft de woning een traditioneel eigentijds karakter. Momenteel ondersteunen wij de opdrachtgevers in de bouwvoorbereidingen en het verdere bouwproces. Wij wensen de toekomstige bewoners veel woonplezier toe in deze prachtige woning.

#architectuur #ontwerp #kantoorprincen #architect #cuijk #landvancuijk #modern #eigentijds #woning #woonhuis #duurzaamheid #omgevingsvergunning #bouwproces
...

11 1

Afgelopen dinsdag heeft kantoor Princen een interessante presentatie bijgewoond van de gemeente Maashorst met betrekking tot de nieuwe omgevingswet en wet kwaliteitsborging die van kracht zullen zijn op 1 januari 2024. Wij vinden het belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn om jullie ook in het nieuwe jaar te kunnen voorzien van deskundig advies met betrekking tot deze veranderingen.

#omgevingswet #wkb #wetkwaliteitborging #gemeentemaashorst #omgevingsplan #vergunningen
...

8 0

Kantoor Princen is bezig met een mogelijke inbreiding en ontwerp voor dit gemeentelijk monument in Huisseling. Het is een unieke, karakteristieke woonboerderij op een bijzondere locatie. De bijbehorende schuur dateert uit het jaar 1884 en kenmerkt zich door zijn karakteristieke constructie. Heeft u interesse in deze vrijstaande monumentale woonboerderij met twee vrijstaande schuren gesitueerd op een royaal perceel van 1407m² neem dat contact op met @vancasteren_makelaardij.

https://www.funda.nl/koop/huisseling/huis-42226081-hamstraat-2/

#kantoorprincen #vancasterenmakelaardij #monument #renovatie #karakteristiek #woning #woonboerderij #houtengebinten
...

7 0