Wouter Princen

Wouter Princen

Wouter Princen

“In 2004 heb ik Kantoor Princen opgericht, omdat het me geweldig leek om mensen te kunnen helpen hun droomhuis te realiseren. Intussen zijn we uitgegroeid tot een professioneel bureau met veel ervaring in de meest uiteenlopende projecten. De grootste uitdaging voor mij is om een project te realiseren dat echt aansluit op de wensen van een klant. Ik vergelijk het wel eens met een maatpak: ieder ontwerp dat we maken, is uniek. We nemen daarom ruim de tijd voor de klant en willen niet overhaast starten met de bouw. Een goed ontwerp heeft nou eenmaal tijd nodig.

We vinden het belangrijk dat een huis of gebouw past in de omgeving. Los daarvan vind ik het belangrijk om een woning van binnenuit te ontwerpen, zodat alles op de goede plek valt: hoe deel je een keuken zo ruimtelijk mogelijk in? Hoe zorg je voor een mooie doorkijk vanaf de voordeur? Wat is de beste plek voor een avondterras? Het zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden, zodat een huis economisch, esthetisch en ergonomisch in balans is.

We werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en dat maakt ons werk leuk. Of we nou een verbouwing doen op een klein kavel of een grote horecagelegenheid realiseren: iedereen kan bij ons terecht. Misschien heeft dat wel te maken met onze Brabantse mentaliteit: de deur staat hier voor iedere klant en voor iedere portemonnee open!”