Wouter Princen

Martijn van de Coolwijk

Martijn van de Coolwijk

“Ik ben projectleider/bouwkundig tekenaar. Sinds mei 2015 ben ik fulltime werkzaam bij Kantoor Princen. De diversiteit van de projecten en het werken in een klein, informeel team trekken me aan. We gaan allemaal voor hetzelfde doel en werken nauw samen.

Zelf krijg ik de meeste energie van het contact met opdrachtgevers. Het is bij ieder project een uitdaging om te inventariseren wat een opdrachtgever wil, waar hij van houdt en hoe we die wensen kunnen vertalen. Als het lukt om iemands droom te realiseren, geeft dat veel voldoening. Het leuke is bovendien dat ieder project uniek is. Wij ontwerpen nooit twee dezelfde huizen of gebouwen. Geen opdrachtgever is immers hetzelfde.

Ik voer 90 procent van mijn werkzaamheden op kantoor uit, met overleg met opdrachtgevers, tekenwerk en de coördinatie van projecten. De overige 10 procent vindt buiten de deur plaats en bestaat uit locatiebezoeken, inmeten en het bezoeken van projecten die in uitvoering zijn. Het is ontzettend leuk om van A tot Z betrokken te zijn bij een project. Het stopt bij ons niet bij het opleveren van een tekening; wij willen ieder project tot een goed einde brengen.”