Wouter Princen

Tom van Schaijk

Tom van Schaijk

“Ik ben ontwerper/bouwkundig tekenaar en werk sinds september 2019 bij Kantoor Princen. Ik heb gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en daar mijn master Architectuur afgerond. Mijn grote passie is het ontwerpen van gebouwen, maar ik ben ervan overtuigd dat je dat pas goed kunt doen als je weet hoe een gebouw gemaakt wordt. Een gebouw kan er op papier prachtig uitzien, maar als het bouwtechnisch niet te realiseren is, heeft een opdrachtgever daar niets aan. Daarom ben ik me bij Kantoor Princen gaan verdiepen in de technische uitwerking van gebouwen.

Ik heb diverse woningen, winkel- en kantoorpanden mogen uitwerken. Allemaal heel afwisselende projecten, zowel qua grootte als qua locatie, stijl en indeling. Dat maakt het werken hier zo leuk. Bij ieder project heb je te maken met andere ambities, opdrachtgevers en uitvoerders. Het is onze taak om de schakel in het proces te zijn die alles vlekkeloos laat verlopen.

De kracht van Kantoor Princen is onze gedrevenheid en informele benadering. We kunnen keihard aan het werk zijn en elkaar kritisch aanvullen, maar ook met elkaar lachen als vrienden. Die combinatie zorgt ervoor dat we allemaal voor hetzelfde doel gaan en in ieder project een uitdaging zien.”