Bouwen in de Oijense Zij Noord?

Wonen in de Oijense Zij Noord
Aan de noordzijde van Oss, ten westen van Sportpark Rusheuvel aan de Oijenseweg en de Spitsbergerweg is een bijzondere nieuwbouwwijk in ontwikkeling, Oijense Zij Noord. De gemeente Oss verkoopt 50 bouwkavels voor zelfbouw. Inmiddels is de verkoop van 28 zelfbouwkavels gestart.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
Oijense Zij Noord Oss
Oijense Zij Noord Oss
Oijense Zij Noord Oss
Oijense Zij Noord

Andere beschikbare bouwkavels

Landelijk wonen in Velp?

...

Bekijk

Uw droomwoning bouwen in Park Maashorst?

...

Bekijk

Woon-werk kavels Piekenhoef Berghem

...

Bekijk