Wonen in ’t Veld te Geffen

Altijd al willen wonen in Geffen?
Dan is dit je kans. Geffen krijg namelijk een nieuwe woonwijk genaamd ’t Veld. ’t Veld is een van de woningbouwprojecten die de gemeente Oss de komende jaren gaat ontwikkelen.

Bij dit plan horen ook particuliere kavels waar je zelf je droomhuis kan realiseren. Hier helpen wij je graag bij!
Meer informatie over de verkoop van de kavels zal eind 2023 bekend worden.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
’t Veld te Geffen

Andere beschikbare bouwkavels

Woon-werk kavels Piekenhoef Berghem

...

Bekijk

Uw droomwoning bouwen in Park Maashorst?

...

Bekijk

Landelijk wonen in De Ruiter te Uden?

...

Bekijk