Zelfbouw kavels in de gemeente Oss

Opzoek naar een zelfbouwkavel?
De gemeente Oss biedt op meerdere plekken ruimte om je eigen huis te bouwen. Nieuwsgierig? Dit zijn de mogelijkeheden:

  • Oijense Zij Noord in Oss – 2 kavels van 519 m2 en 550 m2
  • Horzak Noord in Oss – 1 kavel van 390 m2
  • Liesdaal in Maren-Kessel – 1 kavel van 488 m2
  • Peikenhoef in Berghem – 2 maatschappelijke/horeca/woon-werkkavels van 1.000 m2

De verkoop start op 22 november 2023 om 09.00 uur en sluit op 13 december 12.00 uur. Alle informatie over de kavels is te vinden op www.woneninoss.nl/wonen/zelfbouw

Wil je meer informatie over het ontwerpen en realiseren van een woning. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
Gemeente Oss

Andere beschikbare bouwkavels

Bouwen in de Oijense Zij Noord?

...

Bekijk

Landelijk wonen in Sint Anthonis?

...

Bekijk

Landelijk wonen in Velp?

...

Bekijk