Landelijk wonen in Sint Anthonis?

Landelijk wonen in Sint Anthonis – Peelkant
Aan de zuidwestzijde van Sint Anthonis wordt samen met de gemeente een nieuw woningbouwproject ontwikkeld genaamd Peelkant.

Op deze locatie zullen circa 14 Ruimte voor Ruimte kavels worden aangeboden met een oppervlakte variërend van circa 950 tot 1.280 m2.

Naar verwachting kan de verkoop starten in het derde kwartaal van 2022 mits er geen beroep tegen het bestemmingsplan wordt ingediend.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
Velp
Velp
Velp
Peelkant Sint Anthonis

Andere beschikbare bouwkavels

Bouwen in de Oijense Zij Noord?

...

Bekijk

Uw droomwoning bouwen in Park Maashorst?

...

Bekijk

Landelijk wonen in De Ruiter te Uden?

...

Bekijk