Landelijk wonen in De Ruiter te Uden?

Wonen in Uden-Zuid, plangebied De Ruiter?
In Uden-Zuid ligt plangebied De Ruiter, een nieuwe wijk waar ongeveer 165 woningen worden gerealiseerd. De Ruiter wordt een groene duurzame buurt, waar ruimte is voor een landelijke, natuurlijke sfeer met veel variatie in woonbuurtjes en groenplekken. Robuuste groenstructuren dooraderen de wijk en verbinden de omringende gebieden. De ligging van de woningen aan hofjes, erven en bebouwingslinten draagt bij aan het dorpse karakter.

De particuliere zelfbouwkavels worden door de Kavelwinkel uitgegeven.  Het merendeel van de zelfbouwkavels ligt in het Inschrijving voor de zelfbouwkavels is op dit moment nog niet mogelijk. Deze nieuwsbrief en de projectpagina van De Ruiter geven u regelmatig een update. De verkoop van de zelfbouwkavels kan pas starten nadat het gebied bouwrijp is gemaakt. De verwachting is dat de verkoop in de tweede helft van 2022 wordt opgestart.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
Park Maashorst Uden
Park Maashorst Uden
Park Maashorst Uden
De Ruiter Uden

Andere beschikbare bouwkavels

Bouwen in de Oijense Zij Noord?

...

Bekijk

Landelijk wonen in Sint Anthonis?

...

Bekijk

Uw droomwoning bouwen in Park Maashorst?

...

Bekijk