Uw droomwoning bouwen in Park Maashorst?

Uw droomwoning bouwen in Uden?
Dat kan! In het noorden van Uden, aan de rand van één van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van Brabant, ontwikkelt zich een heel aantrekkelijk woongebied; Park Maashorst.

Binnen het plan Park Maashorst worden in totaal vier kamers (= deelgebieden) ontwikkeld. Kamer 1, met 16 kavels, is zo goed als klaar. In de kamers 2 en 3 komen 32 ruime kavels beschikbaar, waarop duurzame vrijstaande woningen kunnen worden gebouwd. Kamer 4 wordt later ontwikkeld.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
Park Maashorst Uden
Park Maashorst Uden
Park Maashorst Uden
Park Maashorst Uden

Andere beschikbare bouwkavels

Bouwen in de Oijense Zij Noord?

...

Bekijk

Landelijk wonen in De Ruiter te Uden?

...

Bekijk

Landelijk wonen in Sint Anthonis?

...

Bekijk