Uw perfecte huis in Lith

Wonen in een groene omgeving?
Het Heilig Kempke in het zuidoosten van Lith bied 9 zeer ruimte kavels variërend van 900m2 tot 1.300 m2 . Op dit moment zijn er nog 4 kavels beschikbaar voor uw perfecte woning in de natuur. Lith ligt vlak onder de maas en valt hiermee in de provincie Brabant, in de omgeving van Oss, ’s-Hertogenbosch, Uden, Veghel.

Meer informatie over de kavels kunt u vinden op: https://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/lith/prijslijst

Wilt u meer informatie over het ontwerpen en realiseren van een woning. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wie zijn we?
Kantoor Princen ontwerpt en realiseert al ruim zestien jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. We begeleiden het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering.

We vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, door uw wensen eerst goed te inventariseren. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of juist een moderne industriële look: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij ons!

Onze aanpak is doelgericht. Wat wij ontwerpen, willen wij ook bouwen. Snel en slagvaardig zoeken we naar de juiste mogelijkheden op de juiste plek. Wij maken aansprekende, functionele gebouwen met een solide en duurzame technische uitwerking.

Contact opnemen?
Wilt u meer informatie over hoe we iets voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen.

Neem contact met ons op!

en we bellen u terug

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
Lith

Andere beschikbare bouwkavels

Bouwen in de Oijense Zij Noord?

...

Bekijk

Uw droomwoning bouwen in Park Maashorst?

...

Bekijk

Landelijk wonen in Sint Anthonis?

...

Bekijk